Usluge

proizvodnja informatičke opreme

poravak i servisiranje

redovno održavanje

prodaja

najam

projektiranje – IT RJEŠENJA

Proizvodnja

Telnet proizvodi računala po najvišim standadima. Svako računalo prilagođeđeno je zahtjevima i funkciji. Uz redovito održavanje garantiramo dugovječnost proizvoda.

Generalno se proizvodi dijele na poslovne i kućne, a namijenjeni su od standardnog rada do zahtjeva za neprekidnim 24 satnim radom.

Projektiranje

Informatički sustavi mogu biti jednostavni, ali i složeni. Vršimo usluge projektiranja i savjetovanja, bilo da se radi o računalnoj i telekomunikacijskoj mreži, serverskoj tehnologiji i radnim stanicama.

Sigurnost je danas jedna od ključnih elemenata informatičkih sustava, štiteći vaše podatke i sustave od neovlaštenih i zlonamjernih ulazaka. Sve sustave projektiramo da budu sigurni i zaštićeni 24 sata, 365 dana u godini. 

  • Sustave 
  • Sigurnosne kopije podataka. 

Bilo da je netko slučajno obrisao datoteku ili iz bilo kojeg srugog razloga. Osiguravamo vaše podatke te vraćamo izgubljene.

PARTNERI: Microsoft, Dell, HP, Lenovo

Popravak

Servisiramo informatičku opremu. Kvaliteta je u prvom planu, te za sve popravke dajemo garanciju.

Servise, montaže i sl. vršimo kako u našim prostorima,tako i kod Vas.

Zamjena i najam

Dok je vaše računalo na popravku možemo vam ponuditi zamjensko, do završetka popravka, ali isto tako možete zatražiti najam informatičke opreme. Pri tome nudimo posebne pogodnosti otkupa.

Održavanje / udaljeno održavanje

Održavanje je vezano u ugovor o suradnji – 

  • odmah se pristupa rješavanju problema
  • vrši se stalni nadzor sustava (ono gdje treba izmisliti naziv) – preventivno se otklanjaju moguće poteškoće (problemi) u radu
  • u slučaju potrebe vrši se zamjena IT opreme (ista je za ugovorne korisnike osigurana)

Udaljeno održavanje – brzo i efikasno rješavanje eventualnih problema.

Telefonski sustavi

Vršimo servisiranje postojećih i dobavu i ugradnju novih telekomunikacijskih sustava.

Želite telekomunikacijsku povezanost u vašoj tvrtki – žično, bežično ili ma gdje se nalazili projektiramo i realiziramo  telekomunikacijska rješenja prema najnovijim standardima i uslugama.

Specijalizirano smo za sustave : 

  • Ericsson
  • Siemens

Informatika, elektronika i telekomunikacije – implementacija, proizvodnja, održavanje – vrši se Uobičajeno za tvrtke, obrte I sl., privatna lica, a posebnosti (implementacija I održavanje) vrši se u pomorskim objektima, ali isto tako za brodice, jahte, plovne objekte.

Informatika u medicini

Projektiramo i posredujemo od početka ugovaranjem informatičkih programa, osiguranja resursa, te implementacijom po sistemu ključ u ruke.

Udaljena pomoć

Svim našim korisnicima nudimo cjelovitu i brzu pomoć, bilo da se nalazili u uredu ali i bilo gdje u svijetu.

Najviši standardi u pružanju usluga naša su stalna misija. Okrenuti prema potrebama korisnika pratimo, usvajamo i implementiramo najmodernije tehnologije.
Vama na usluzi.